Powered by
Rotterdam 
Charity Club

Over Ons

De organisatie van Golf, Vino & Oysters

De Rotterdam Charity Club

De Rotterdam Charity Club (RCC) bestaat inmiddels 5 jaar en is ontstaan uit diverse MVO-activiteiten van verschillende bedrijven uit Rotterdam. De afgelopen jaren ontpopten deze zich tot grote en drukbezochte netwerk-events voor het goede doel. In de afgelopen jaren werd met deze events en door de RCC-ers al zeker € 1.000.000,- plus opgehaald voor de diverse goede doelen.

HIT eten & drinken

Restaurant HIT eten & drinken is uniek gelegen in recreatiegebied Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het restaurant ademt een sfeer uit van een moderne gezellige huiskamer, voorzien van een open haard met zitje, wijnbar en gezellige bar. Het terras met ca. 130 zitplaasten, heeft een panoramisch uitzicht over hole 10 en hole 18 van Golfbaan Hitland.

Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland is een toegankelijke, openbare golfbaan met een fraaie ligging en aantrekkelijke tarieven. Deze polderbaan met 27 holes is een uitdaging voor iedere golfer. Hitland biedt een complete golfaccommodatie: 18 holes baan (NGF A-status), een qualifying 9 holes par 3 baan en gratis toegankelijke oefenfaciliteiten. Golfbaan Hitland is zeven dagen per week geopend.

Blijf op de hoogte